Tilaerittely

Tilat on esitetty alla olevissa piirustuksissa mittatietoineen.

Osassa rakennuksia on siltanosturit ja paineilmaverkosto kattaa koko tehtaan. Tehtaan 0,4 kV sähköliittymä on kooltaan 1 250 A ja teholtaan 866 kW, mikä riittää hyvinkin monipuoliseen tuotantoon.

Halli-72 on varustettu siltanosturein, jotka kattavat käytännöllisesti katsoen koko hallin lattia-alan. Nostokapasiteetit ovat 6 000 kg ja 7 000 kg ja vapaa nostokorkeus noin 5 m.

Halli-80 on uusin ja korkein tila ja osa siitä on varustettu siltanosturein, 2 x 5 000 kg ja nostokorkeus n. 4,5 m.

Tilat voidaan tarvittaessa jakaa useampaan eri kokonaisuuteen vuokralaisen tilantarpeesta riippuen. Joitakin vaihtoehtoja, on esitetty piirustuksessa.

Luontevasti voidaan erottaa esimerkiksi n. 2 100 m² tila, jossa on pääosin siltanosturit, ja/tai n. 1 370 m² tila jossa pääosa on korkeata valoisaa hallitilaa, ja/tai n. 1 620 m² tila jossa pääosa on korkeata valoisaa hallitilaa varustettuna osittain siltanosturein, ja/tai n. 720 m² tila jossa osassa on siltanosturi. Kaikkiin näihin jaettuihin tiloihin on omat nosto-oviaukot.

Konttori on kahdessa kerroksessa ja lisäksi tehtaalla on erilliset työnjohdon tilat sekä pientarvikkeille sopiva hyllyin varustettu varasto.

Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä.


Lataa pohjapiirros PDF-muodossa.


Lataa pohjapiirros PDF-muodossa.


Lataa pohjapiirros PDF-muodossa.